1

Onderwerp: cacao poeder

ik vroeg me af welke cacao poeder ik nodig heb om te gebruiken voor taarten en koekjes, ik heb nu eentje gekocht van de merk blooker, is dit een goeie of kan ik beter een andere halen graag wat informatie over welke jullie gebruiken.

alvast bedankt.

groetjes solainge

2

Re: cacao poeder

Yep, Blooker gebruik ik ook :)

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

3

Re: cacao poeder

Als echte chocaholic moet ik wel even reageren: Droste of beter nog Van Houten zijn veel lekkerder dan Blooker. Probeer er maar eens warme chocolademelk van te maken dan proef je echt het verschil!
Waarschijnlijk proef je het in koekjes of een kapsel minder, dus de Blooker wel lekker gewoon opmaken natuurlijk!

Kijk ook voor De TaartenAgenda 2014 op www.lilotaart.nl !

4

Re: cacao poeder

Blooker, doet het ook voor mij hoor

cateren is ook gebakjes maken :)

5

Re: cacao poeder

dank je wel voor jullie informatie.

groetjes solainge

6

Re: cacao poeder

Yep, deze verslaafde gebruikt ook Blooker :P

"Whatever you do, do it with chocolate"
https://regenbooghuisje.com