1

Onderwerp: Uitrollen

Hallo
Nou nog even en ik ga beginnen met de taart, ik heb een houten deegroller, hopelijk werkt deze een beetje....bij Abel wrijven ze 'm in met poedersuiker, maar dan krijg je toch poedersuiker op je marsepein?? Hij maakt ze daarna glimmend met eiwit, maar dit lijkt mij geen optie (salmonella???) Iemand anders nog tips? Water of zo??

Groetjes Bernice

2

Re: Uitrollen

Hoi Bernice,

gewoon proberen zonder poedersuiker hoor! Mocht hij gaan plakken, dan met een schone, droge ! theedoek schoonwrijven en verder gaan. Ik vind het persoonlijk niet zo mooi, een ingesmeerde "glimmende" taart. Het kan ook met een houten roller en ik hoop vanaf dit weekend dat we een mooie kunsstof deegroller in de webshop kunnen aanbieden!! Dus mocht het niet zo goed lukken met deze, dan is dat misschien nog een optie??

Succes in ieder geval!

Groetjes, Inge

Groetjes, Inge
Deleukstetaartenshop & Taartopmaat

3

Re: Uitrollen

Hey,

ik heb mijn bol marsepein tussen vershoudfolie gelegd om dan uit te rollen en dit is zeer goed gelukt!!

En ik weet niet of ze een Colruyt in Nederland hebben maar daar haal ik amandelessence en rozenwater.

Katje