1

Onderwerp: tyloselijm als plaklaag voor koekjes.

Zit op het punt voor het eerst koekjes gaan te beleggen met ......ik denk marsepein...(lijkt me lekkerder als fondant) maarrrrr............kan ik ipv jam ook tylose lijm gebruiken. Of is jam toch beter? Ze worden overmorgen (woensdag) gegeten.

2 Laatst bewerkt door Gerda (24-08-2009 22:01)

Re: tyloselijm als plaklaag voor koekjes.

ik zou geen tyloselijm gebruiken, dat smaakt niet lekker.
Icing, chocopasta of jam lijkt me beter geschikt.

Groetjes Gerda
as't nie kan zoas't mut, mut ma zoas't kan.

3

Re: tyloselijm als plaklaag voor koekjes.

Ik maak altijd een suikerstroopje: flink wat suiker met een beetje water even opkoken en de koekjes daarmee insmeren en dan de m'pein / fondant erop!

Tot taarts, Yvonne
Mijn lijfspreuk: "ik blink in niks uit, maar ik kan een heleboel een beetje!"