1

Onderwerp: Vraagje over cutters met ejector

Ik heb laatst een ejector gekocht met daarbij de sterretjes en bloemvormpjes. Maar wat ik ook probeer, ik krijg die dingen niet uit de vormpjes! Bij het sterretje bijvoorbeeld blijft de marsepein of fondant in de hoekjes plakken. En als ik te ver doordruk met die ejector komt er uiteraard een gat in de fondant. Hoe doen jullie dat?

Die ejector leek me zo'n handig ding maar tot nu toe is het mijn grootste (gelukkig geen dure) miskoop!

mijn taart is de moeite waard!

2

Re: Vraagje over cutters met ejector

Ik dip 'm meestal eventjes in de maizena of poedersuiker: goed afschudden en dan pas uitsteken. Bij de hele kleintjes ook goed dun uitrollen!

Groetjes, Adrienne
<Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!>

3

Re: Vraagje over cutters met ejector

Dat is gek, heb ik helemaal geen last van . Fondant rol ikd un uit (ev. kan je het even 10 min laten drogen) en daarna prikken en duwen. Valt er zo uit bij mij.... Denk dat marsepein wellicht wel iets lastiger is.

Vind het wel een ok apparaat maar je hebt altijd wel een deukje in het midden en dat vind ik jammer. (hoewel een suikerpareltje er dan wel weer leuk in staat)
De plunge cutters zijn stukken idealer!!

Groetjes Marlies