Vele wegen leiden naar Rome. Ik ken deze manier ook, nog niet geprobeerd, heb wel al de Wendy manier en de Lindy manier geprobeerd. Maar voor grote taarten zou ik eventueel wel voor deze manier willen gaan. Dit is ook best te doen met biscuit! Maar als je moet bijsnijden is een madeira cake natuurlijk altijd handiger!!
Ik begrijp alleen niet waarom ze de bovenkant afsmeerd en er vervolgens in gaat snijden (ze smeert wel erg mooi strak!!!!!)
Het strookje bakpapier onder de taart vind ik er wel een om te onthouden!!!
Maar een beetje vaart in een filmpje vind ik niet erg, maar soms ging het zo snel dat het net een slapstick leek
Moet nog een taartje maken voor mijn verjaardag.......misschien wel de kans om het een keer te proberen, maar de taarten waren wel hoog he? Hou snij je dat in godsnaam aan!?!?!
Op zoek naar leuke hebbedingetjes, kijk eens op mijn site! Cakes by Bien heeft ook een FB pagina, zo ben je altijd op de hoogte!