1

Onderwerp: CC bewaren

Misschien is deze vraag eerder gesteld maar kon het niet precies vinden :)
Ik wil cupcake's gaan bakken, en een dag later heb ik ze pas nodig.
Wat raden jullie aan, meteen versieren en de volgende dag eten of de dag dat je ze nodig hebt pas versieren? en doe kan ik de versierde/ onversierde cupcake's het beste bewaren?
Is een goed afgesloten bak van de curver goed? Dat zijn van die speciale vershoudbakken, of moet er iets lucht bij kunnen?
Alvast bedankt :)

2

Re: CC bewaren

ik bewaar ze dan kant en klaar in een kartonnen taartdoos. geen idee of het in een plasticdoos ook goed blijft (ik denk met name aan het gaan zweten van marsepein?)

3

Re: CC bewaren

Ik vind de dag zelf bakken ,versieren en opeten het lekkerste, maar 1 dag bewaren kan ook wel hoor.

4

Re: CC bewaren

Het ligt er uiteraard aan wat je gebruikt om mee af te smeren en versieren. Als je botercr

Official Wilton Method Instructor.Kijk voor al je bakingrediënten, taartdecoratie-materialen en voor leuke workshops op www.debakwinkel.nl