1

Onderwerp: Marsepeintaart met banketbakkersroom invriezen...

Hi hallo,

Ik ben een beginner en wil een mooie marsepeintaart maken voor mijn schoonvader die 50 wordt. Ik wil eigenlijk de comleet gevulde marsepeintaart (met banketbakkersroom en abrikozen jam) invriezen en een dag van te voren versieren. Op het forum lees ik dat je de taarten eigenlijk prima kan invriezen, maar kan dat met elk soort vuling??

Alvast bedankt!

2

Re: Marsepeintaart met banketbakkersroom invriezen...

Als je de taart vult met banketbakkersroom en jam, dan kan je het prima invriezen, ook als de taart al bekleedt is met marsepein!
(ik vries de taart altijd helemaal klaar in!)
Zelfs slagroom heeft bij mij nog geen probleem opgelevert in de taart, alleen met dit weer gebruik ik liever geen slagroom!

Groetjes Tamara
*Bake my Day*

3

Re: Marsepeintaart met banketbakkersroom invriezen...

Bedankt hoor! Ik ga ermee aan de slag!