1

Onderwerp: kersenvlaaivulling

Kan ik die zo op de taart doen,of is een dijkje hier toch echt nodig??
Ik ben niet zo van de botercreme, dus zou het ook met wat anders kunnen?
Taart wordt gevuld met chocolademousse (puur) en kersenvlaaivulling.

2

Re: kersenvlaaivulling

ik zou zeker wel een dijkje doen! anders loopt de kersenvlaaivulling er uit en smelt je fondant/marsepein weg.
ik vind met kersenvlaaivulling het altijd lekker om chocoladebotercreme te gebruiken :D
als je flink wat cacao door de botercreme doet, dan proef je echt geen botercreme meer maar een lekkere choco creme...is dat mischien een ideetje voor je?

succes met je taart!

In Geldrop moet je zijn voor de leukste workshops bij CakeCreatief! www.mijntaartjes.cakecreatief.nl

3

Re: kersenvlaaivulling

Bedankt voor de tip! Dat ga ik zeker proberen!!

4

Re: kersenvlaaivulling

Ik doe nooit een dijkje botercr

Tegenwoordig kun je vanalles worden,ik heb besloten om gewoon mezelf te blijven!

5

Re: kersenvlaaivulling

Bij mij liep de kersenvlaaivulling er uit, zat gaatje in de boterdijk.

Een taart moet voor mij  eetbaar blijven. Anders kan ik beter gaan kleien :9

6

Re: kersenvlaaivulling

Een dijkje is helemaal niet nodig bij kersenvlaaivulling. Je moet gewoon een stukje van de kant afblijven, dus niet helemaal niet tot aan de rand smeren.

Winkel en webshop in Houten. Voor PME & Wilton Cursussen. www.liescakeshop.nl

7

Re: kersenvlaaivulling

Amarie schreef:

Ik doe nooit een dijkje botercr

8

Re: kersenvlaaivulling

nnicole1234 schreef:
Amarie schreef:

Ik doe nooit een dijkje botercr

Vanaf nu ook cakesenzo op hyves: http://cakesenzo.hyves.nl/ Wordt lid!
Mijn website: www.cakesenzo.nl

Berichten [ 8 ]

Pagina's 1

Log eerst in inloggen or registreren om te reageren

DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » kersenvlaaivulling