Onderwerp: Hij wordt niet hoog
Ik heb vorige week een workshop gevolgd in Baven bij Gosia en was gelijk helemaal enthousiast dat ik dit ook wilde gaan doen thuis.
Dus ik heb samen met mijn nicht spulletjes besteld hier en naar Terheijden gereden (naar de molen) om taartenmix ed.
Nu wilde ik gister de biscuit bakken, want dan kan ik gaan beginnen met het moeilijkste gedeelte (dacht ik hahaha). Het probleem begint dus al met het biscuit.
Ik heb van te voren alles hierop het forum en gebruiksaanwijzing goed doorgelezen en alles opgevolgd, maar nu is hij dus goed mislukt. Hij was maar 3 cm hoog (heel compact).
Dit heb ik gedaan:
eieren om kamer temperatuur
mix
en een heel klein beetje water
10 minuten gemixt met de mixer (gardes) en daarna in de PME 25cm
na 25 minuten in de oven op 160 graden was ie qua kleur en binnenkant goed
(ik heb de oven niet open gehad tussendoor)
Zodra ik de oven opendeed zakte er gelijk een stukje in en nadat ie ook uit de vorm was (wat heel gemakkelijk ging) bleef er maar 3 cm over.
Wat heb ik verkeerd gedaan? hahahaha
want ik dacht dat het biscuit bakken the easy part was van het taarten bakken hahaha
O ja nog een vraag als je het gemixte spul in je vorm doet hoever moet ie dan gevuld zijn? want misschien doe ik er wel gewoon te weinig in