1

Onderwerp: vraag aan "vergevorderden"

Hoi allemaal,

Ik heb gezocht naar een antwoord, maar op de volgende vraag / vragen  toch niet helemaal gekregen;


als je zelf marsepein maakt met eiwit van eiwitpoeder;

1- wanneer, dus hoe lang van te voren kun je dan je marsepein maken,
2-kun je die marsepein ook als "klomp"in de vriezer bewaren en later verwerken?
3-hoe lang kun je zelfgemaakte marsepein in de koelkast bewaren
4-hoe lang kan een taart , bekleed met zelfgemaakte marsepein bewaard worden?


dit naar aanleiding van het volgende; ik wilde van de week ( woensdag) zelf marsepein maken, maar mijn keukenmachine bleek niet geschikt. Nu heb ik het goedje,  / homp bewaard in de koelkast. Kan ik dit nog gebruiken? En kan ik dit  nog invriezen?

Een hoop vragen, wie helpt me? ( Ik wil geen mensen ziek maken natuurlijk!)

2

Re: vraag aan "vergevorderden"

Goed verpakt lijkt het me een heel tijdje houdbaar, als het allemaal nog goed kneedbaar is zou ik het rustig nog 2 weken later gebruiken. Maar ja, ik b

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag