Onderwerp: ~~chocolade Taart~~
Hallo!
Ik wilde een verjaardagstaart maken, maar ik heb niet zoveel ervaring, dus ik ben niet zo'n geweldige taartenbakker. Het leek me handig om het aan ervaren mensen te vragen.
Mijn plan :
een chocoladetaart in laagjes snijden
En een creme maken voor tussen de lagen.
En de bovenkant decoreren met slagroom toeven, chocolade vlokken en aardbeien.
Maar ik heb een paar vragen
1. weten jullie een goede recept voor een chocoladebiscuittaart?
Of moet ik een cakemix kopen?
2. Wat is de beste manier om een taart horizontaal te snijden.
Ik had ergens gelezen dat het met een stevige draad kon,
maar wij hebben ook zo'n broodmes thuis.
Is die dan niet handiger?
3: Wat is een goede recept voor een lekker luchtige creme.
(het liefst chocolade of slagroom)
4: Hoe moet ik de slagroom voor de toeven voorbereiden?
Moet ik er slagroomversteviger bij doen?
Hoelang moet ik ongeveer kloppen?
en hoe maak ik mooie toeven?
bedankt!