1

Onderwerp: 2 vragen

Ik moet voor mijn schoonouders een taartje gaan bakken.

Nu was ik van plan om er banketbakkersroom van Dr Oetker in te doen. Is dit goed te doen? Waarschijnlijk mag dit niet onder het fondant omdat er water bij gevoegd moet worden?

Ook was de vraag of er misschien vruchtjes doorheen konden, hoe kan ik dit het beste doen en wat voor vruchtjes kan ik het beste gebruiken??
Ik neem aan dat die gedroogd moeten worden ofzo??

Ik hoop dat iemand mij kan helpen. Alvast bedankt!

Mijn taartjes:  http://www.mijnalbum.nl/Album=RAZZCJK4
Mijn concertfotografie: www.dutchrosestudio.com

2

Re: 2 vragen

ik heb deze week een taartje gemaakt met banketbakkers room van dr oetker
ik doe er alleen geen water door maar yoghurt dit vinden veel mensen lekker fris
ik vind het een goede tegen hanger voor het zoete fondant
ik doe er manderijntje over heen goed laten uit lekken
en een randje botercreme er om heen