1

Onderwerp: Taart invriezen met vulling

Tot nu toe heb ik alleen biscuit ingevroren en laten ontdooien op de dag dat ik de vulling en fondant aanbreng. Maar is het ook lekker om de taart met vulling en botercreme in te vriezen om later alleen de fondant/marsepein aan te brengen?

De enige verslaving met een zoete (bij)smaak!
Karin

2

Re: Taart invriezen met vulling

Sterker nog, je kunt je taart zelfs geheel gevuld - afgesmeerd - bekleed invriezen :) In een taartdoos in de vriezer, voila.

Groetjes Laura!

3

Re: Taart invriezen met vulling

dat is heel mooi, kan ik vanavond aan de slag! Dank je

De enige verslaving met een zoete (bij)smaak!
Karin

4

Re: Taart invriezen met vulling

Uiteraard wel op kamertemperatuur laten ontdooien :Y en zeker niet in de magnetron :nooo
Als het biscuit/kapsel uit de diepvries komt wordt het wel snel droog vind ik, dus daarna maar snel opeten! Dat lukt meestal ook wel...

Groetjes,
Annemiek

5

Re: Taart invriezen met vulling

Hai Delicious (haha dat tijdschrift heb ik ;) :-D), je kunt een hele hoop vinden over invriezen, als je de taart laat ontdooien, wel al 24 uur (compleet gevuld en bekleed dan h

Groetjes, Lara. Mijn taarten album
"I wud, therefore I exist"

6

Re: Taart invriezen met vulling

Ik heb de mijne net uit de vriezer gehaald en in de koelkast gezet. Hoop zo dat ze goed ontdooien. De ene is gevuld met botercrem