Onderwerp: Afsmeren
Hoi allemaal,
Kun je de taarten ook met iets anders afsmeren dan botercreme?
Ik bekleed met marsepein, fondant of een mix van beide.
En de dijkjes ook iets anders dan botercreme?
Gr Ida
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » Afsmeren
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Hoi allemaal,
Kun je de taarten ook met iets anders afsmeren dan botercreme?
Ik bekleed met marsepein, fondant of een mix van beide.
En de dijkjes ook iets anders dan botercreme?
Gr Ida
Je knt ook b.v. afsmeren met witte chocoladepasta. Er lekker met een vulling met frambozen...mmmmmmmm
Of merengue botercreme, smaakt minder vet, te vinden bij de recepten.
Groetjes Johanna
Je kunt ook afsmeren met (gezeefde) abrikozenjam. Even verwarmen, en dan er mee afsmeren. Dijkjes hoef je niet per s
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » Afsmeren
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.