1

Onderwerp: kersenmousse

Kan ik het aardbeienmousse-recept (dat hier bij de recepten staat) ook gebruiken voor de kersenmousse?

Gelatine, slagroom, citroensap en kersen?

Met aardbeien smaakte het namelijk heeeeeerlijk en vandaag heb ik kersen in onze tuin geplukt!

2

Re: kersenmousse

ik denk van wel hoor! Lijkt me heerlijk!!

Groetjes Wendy
Morgen maar weer eens géén SAS-dag...

3

Re: kersenmousse

Ellen,

Laat je even weten of het lekker is, ben verzot op kersen.

liefs Saskia
Elke dag is een cadeautjes, pak het uit.

4

Re: kersenmousse

Daar zat ik gisteren ook aan te denken...... Ik ben benieuwd hoe die mousse wordt dan....

Groetjes Elise

5

Re: kersenmousse

Je kan van alles mousse maken als het maar vruchten zijn met vruchtvlees dus voor sinaasappels heb je een ander soort recept nodig. Maar aardbeien, frambozen, bosvruchten, kersen etc kun je allemaal eenzelfde soort recept gebruiken. Voor appel, peer en zo heb je wel weer een ander soort nodig.

Eten met liefde bereid en dat proef je! www.lapatissiere.nl