1

Onderwerp: Chocolate mud cake vraagje

ik ga vanavond weer een Chocolate mud cake bakken
voor mijn visite, heb hem nu een keer of 4/5 gebakken
maar stuit iedere keer weer op het probleem dat hij breekt
als ik hem ga lossen .
wat doe ik toch verkeerd??(bak hem in een gewoon blik omdat ik nog
steeds geen springvorm heb)

heeft iemand de gouden tip voor mij?!

today is the tomorrow you worried about yesterday
and all is well

2

Re: Chocolate mud cake vraagje

Helaas, geen ervaring mee...Ik denk vooral goed invetten en eventueel nog bebloemen voor het vullen van je blik. Een springvorm is wat dat betreft makkelijker, dan kun je nog een beetje 'helpen'.

Ik zie trouwens dat je vraag van gisteren is, heb je hem inmiddels gebakken? Is het deze keer gelukt? Misschien kun je dan je eigen gouden tip hier ff neerzetten :D

Eigen taart is goud waard! ;)
Klik HIER voor mijn linksite allesovertaart.nl met how to's en HIER voor links van medebaksters!

3

Re: Chocolate mud cake vraagje

Ik gebruik de bak spray van Wilton die werkt perfect ieder keer voor bijna al mijn bakblikken, dus ook voor de mud cake en die is bij mij nooit blijven blijven plakken.

"Life is too short for drama & petty things, so laugh insanely, Love truly and forgive quickly".

4

Re: Chocolate mud cake vraagje

Het bakblik bekleden met bakpapier.. dat werkt bij mij altijd :-)