Onderwerp: *Botercreme extra?
ik heb dit recept gebruikt voor de botercreme extra
Ingredi
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » *Botercreme extra?
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
ik heb dit recept gebruikt voor de botercreme extra
Ingredi
80 gr poedersuiker tegenover 500 gr boter is ook erg weinig
Ik doe dan minimaal 250 gr poedersuiker en iets vanille essence
Ik gebruik datzelfde recept ook, maar dan met 250 gr. boter....
Misschien dat het dan beter lukt. Succes ermee!
Groetjes, Mariska.
hiernaast bij recepten staat ook dit recept.
maar er staat ook bij 1 deel boter, met 1,5 deel klaargemaakte banketbakkersroom.
betekend dus dat je altijd meer room moet hebben als boter.
volgende keer dus 250 gram boter gebruiken!
in het recept staat het fout met die 500 gram!
Kan ik dan nu meer poedersuiker er in doen of moet ik meer room maken?
Balen dat het verkeerd in het recept staat.
je wilt het spul gebruiken wat je nu al hebt gemaakt? dan zou ik het aanvullen met
100 gr. banketbakkersroompoeder (van bijv. Soezie)
330 ml melk
80 gr poedersuiker
zoals in jouw recept staat. want je hebt alleen de boter verdubbeld, dus nu kun je de rest verdubbelen.
wat zal jij alleen veel vulling hebben zeg!!
zou je het kunnen invriezen in porties?
Hallo even een vraagje.
Jullie hebben het over banketbakkersroompoeder moet dat er perse in?
Op mijn workshop hadden ze het alleen over boter suiker en melk.
dan heb je gewone botercreme. die banketbakkersroom is de extra in deze vraag.
Dus kan wel deze samenstelling gebruiken voor gewone zeg maar?
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » *Botercreme extra?
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.