1

Onderwerp: *Botercreme extra?

ik heb dit recept gebruikt voor de botercreme extra

Ingredi

2

Re: *Botercreme extra?

80 gr poedersuiker tegenover 500 gr boter is ook erg weinig

Ik doe dan minimaal 250 gr poedersuiker en iets vanille essence

Groetjes Jo www.taartwizard.nl
Leer van andermans wudden, want het leven is te kort om ze allemaal zelf te wudden.

3

Re: *Botercreme extra?

Ik gebruik datzelfde recept ook, maar dan met 250 gr. boter....
Misschien dat het dan beter lukt. Succes ermee!

Groetjes, Mariska.

Mijn taartjes kun je hier bekijken:
http://www.mijnalbum.nl/Foto-DN4OYRM3-D.jpg

4

Re: *Botercreme extra?

hiernaast bij recepten staat ook dit recept.
maar er staat ook bij 1 deel boter, met 1,5 deel klaargemaakte banketbakkersroom.
betekend dus dat je altijd meer room moet hebben als boter.
volgende keer dus 250 gram boter gebruiken!

in het recept staat het fout met die 500 gram!

5

Re: *Botercreme extra?

Kan ik dan nu meer poedersuiker er in doen of moet ik meer room maken?

Balen dat het verkeerd in het recept staat.

6

Re: *Botercreme extra?

je wilt het spul gebruiken wat je nu al hebt gemaakt? dan zou ik het aanvullen met
100 gr. banketbakkersroompoeder (van bijv. Soezie)
330 ml melk
80 gr poedersuiker

zoals in jouw recept staat. want je hebt alleen de boter verdubbeld, dus nu kun je de rest verdubbelen.
wat zal jij alleen veel vulling hebben zeg!!
zou je het kunnen invriezen in porties?

7

Re: *Botercreme extra?

Hallo even een vraagje.

Jullie hebben het over banketbakkersroompoeder  moet dat er perse in?
Op mijn workshop hadden ze het alleen over boter suiker en melk.

www.spullenvoorjetaart.nl  www.taartvoorgrootenklein.nl Taartwinkel en workshops in Dordrecht. Ook voor PME en Wilton.

8

Re: *Botercreme extra?

dan heb je gewone botercreme. die banketbakkersroom is de extra in deze vraag.

9

Re: *Botercreme extra?

Dus kan wel deze samenstelling gebruiken voor gewone zeg maar?

www.spullenvoorjetaart.nl  www.taartvoorgrootenklein.nl Taartwinkel en workshops in Dordrecht. Ook voor PME en Wilton.