1

Onderwerp: Glicerine/ glucose

Ben even de weg kwijt, wanneer gebruik je nou glicerine en wanneer glucose??

Groetjes Lupe Foto's http://lupe.haaralbum.nl/
WINKEL/WORKSHOPS/ZOETERMEERhttp://www.taartencentrum.nl/

2

Re: Glicerine/ glucose

glycerine is om je icing zacht te houden!! En met glucose kun je bv fondant maken!!

golf is knikkeren voor rijke mensen die te lui zijn om te bukken

3

Re: Glicerine/ glucose

Ok, bedankt voor je antwoord. :)
weet je ook wat de werking daarvan is.??

Groetjes Lupe Foto's http://lupe.haaralbum.nl/
WINKEL/WORKSHOPS/ZOETERMEERhttp://www.taartencentrum.nl/

4

Re: Glicerine/ glucose

nee helaas zover ben ik nog niet....wist het toevallig omdat ik glucosestroop nog had staan en daar zelf de fondant mee maak!! En de glycerine had ik op het forum gelezen!

golf is knikkeren voor rijke mensen die te lui zijn om te bukken

5

Re: Glicerine/ glucose

Glycerine (via google):
[i]Glycerine is de bouwsteen van alle natuurlijke vetten en oli

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

6

Re: Glicerine/ glucose

Oke, Top.
Bedankt voor de uitleg, wist het even niet meer.

Groetjes Lupe Foto's http://lupe.haaralbum.nl/
WINKEL/WORKSHOPS/ZOETERMEERhttp://www.taartencentrum.nl/