Onderwerp: Glicerine/ glucose
Ben even de weg kwijt, wanneer gebruik je nou glicerine en wanneer glucose??
WINKEL/WORKSHOPS/ZOETERMEERhttp://www.taartencentrum.nl/
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Taartdecoratie algemeen » Glicerine/ glucose
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Ben even de weg kwijt, wanneer gebruik je nou glicerine en wanneer glucose??
glycerine is om je icing zacht te houden!! En met glucose kun je bv fondant maken!!
Ok, bedankt voor je antwoord.
weet je ook wat de werking daarvan is.??
nee helaas zover ben ik nog niet....wist het toevallig omdat ik glucosestroop nog had staan en daar zelf de fondant mee maak!! En de glycerine had ik op het forum gelezen!
Glycerine (via google):
[i]Glycerine is de bouwsteen van alle natuurlijke vetten en oli
Oke, Top.
Bedankt voor de uitleg, wist het even niet meer.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Taartdecoratie algemeen » Glicerine/ glucose
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.