26

Re: eens even iets heeeel anders...

hahahaha ik vind hem FANTASTISCH word er helemaal vrolijk van! En ik snap dat jij je helemaal pippi voelt hahaha
wil ze wel vaker zien!

Groet Corinne

Re: eens even iets heeeel anders...

Hi,

Ik ben ook grote fan van deze dames! Ziet er goed uit hoor! Qua botercreme niet mijn keuze (alhoewel zij wel een lekker recept hebben) Ik gebruik altijd kay's buttercream.
Ze hebben ook een leuke website met how to's

Ik ga deze uitvoering ook nog eens proberen.

greotjes Nicolette

Learn from the experts!Trakteer jezelf op een van onze bijzondere workshops. www.somethingsweet.nl
Taartdesign & creatieve workshops, ook op locatie en voor bedrijven

28

Re: eens even iets heeeel anders...

Wat een supervrolijke taart, weer eens iets anders!

29

Re: eens even iets heeeel anders...

something sweet schreef:

Hi,

Ik ben ook grote fan van deze dames! Ziet er goed uit hoor! Qua botercreme niet mijn keuze (alhoewel zij wel een lekker recept hebben) Ik gebruik altijd kay's buttercream.
Ze hebben ook een leuke website met how to's

Ik ga deze uitvoering ook nog eens proberen.

greotjes Nicolette

Precies!!! Dat is de 'gewone'  Meringue botercreme!! En die is heerlijk en lang niet zo machtig als 1 op 1 (blech!!)
En website is een echte aanrader!!!
Volgend jaar ook een nieuw boek!! ik kan niet wachten!!

Kijk ook eens op: [url=http://www.cakestudio.nl
Groetjes.... Constance  :) voor leuke 3D workshops

30

Re: eens even iets heeeel anders...

vind m heleeeeemaal leuk zo met die kleurtjes!!  :Y

lilo schreef:

Ben ook helemaal fan van hun bananentaart recept!

oehhhh  lekker..... recept??   :9:cool:

Select, make, bake!

31

Re: eens even iets heeeel anders...

ehm...WAUW....need i say more?Echt geweldig!!

32

Re: eens even iets heeeel anders...

Jaa daar heb ik een boek van.
Er staan Inderdaad prachtige taarten en howtos in.

Heel mooi gemaakt :thumb:

33

Re: eens even iets heeeel anders...

Vind hem heel vrolijk, maar het is echt een hele andere stijl. Niet helemaal mijn stijl denk ik.. ;) Maar inderdaad een goede oplossing voor de iets minder grote marsepein fans.
Ik heb zelf een keer een (marsepein) taart met icing gespoten, wat ik al heel lastig vond en volgens mij is botercreme nog veel moeilijker.
Dus toch een groot compliment voor de afwerking! Ben benieuwd naar de volgende :D