Onderwerp: Hoe fondant en marsepein mixen? of andere zoete en mooie bovenlaag
Hi,
Ik ga over 2,5 week trouwen en het lijkt mij leuk om mijn eigen bruidstaart te maken, nu heb ik nog niet zoveel ervaring (het plaatje is mijn 'eerste' voor moederdag) en ik ben op zoek naar de juiste bekleding.
Ik zoek iets wat mooi strak staat (fondant?) en wat lekker smaakt (bv marspein) en liefst natuurlijk in wit. Fondant heb ik onlangs geprobeerd, structuur en bewerken is perfect, smaakt nergens naar. Marsepein is erg lekker, maar lastig omdat strak af te werken. De fondant had ik kant en klaar gekocht bij Duikelman in Amsterdam (merk wilton)
Heeft iemand tips? Ik heb wel eens gelezen dat je deze twee kunt mengen, maar maak je ze dan apart en meng je ze dan. Of meng je alle ingredienten tegelijk?
Er zijn ook verschillende recepten voor fondant, welke raden jullie aan? En marshmallow fondant, klinkt superzoet, is dat wat? Ik wil de cake met bekleding invriezen zodat ik de dag van te voren alleen nog maar de versiering hoef te doen.
Alvast bedankt!
groetjes
Saskia