Onderwerp: Vulling zonder gelatine?
Ik wil graag aarbeienbavarois maken, maar liever geen gelatine gebruiken.
Weet iemand of dit kan??
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Vulling zonder gelatine?
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Ik wil graag aarbeienbavarois maken, maar liever geen gelatine gebruiken.
Weet iemand of dit kan??
Geen idee of dit kan, maar het lijkt mij dat het dan niet zo goed opstijft en nogal slap blijft.
Ik ken niet precies de definitie van bavarois, maar volgens mij is het zonder gelatine... niet meer echt bavarois
Je kunt wel een hele lekkere mousse-achtige vulling maken door bv. gepureerde aardbeien door de slagroom te doen
Ja is dat zo?
Ik eet in verband met mijn geloof geen producten van varkens en gelatine is vaak ook van varkensbotten gemaakt..
Weet je waar deze begatarische gelatine te koop is?
Je kan agar-agar proberen. Dat is een vegetarische gelatinevervanger. Verkrijgbaar bij toko's.
Inderdaad, ik maak het ook altijd met agar-agar. Volledig plantaardig en verkrijgbaar in bio-shops of aziatische winkels. Recept staat meestal op de verpakking.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Vulling zonder gelatine?
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.