1

Onderwerp: Fondant gemaakt...help!

Hallo allemaal! Ik ben Carmel en ben een groentje in het decorenen van taarten.

Ik hoop het onder de knie te krijgen maar ik merk nu al dat het lastig is! :(

Ik heb een recept voor fondant geprint en hiervan ook gemaakt. Wat me opvalt is dat mijn fondant heel erg kruimeld...zo kan ik toch geen taart bedekken?
Weet iemand misschien wat ik fout doe?

Graag hoor ik het van de kenners!

Groetjes,
Carmel

Re: Fondant gemaakt...help!

Heel goed kneden!
Ik ben geen kenner hoor :o. Ik weet wel dat je er eiwit door kunt doen om het wat dunner te maken. En glycerine om het viscozer te maken.

3

Re: Fondant gemaakt...help!

Bedankt voor je reactie! Ik zal eens gaan experimenteren!

4

Re: Fondant gemaakt...help!

Ik zou er wat plantaardige vet of crisco doorheen kneden.

I eat, sleep and breathe cakes!
Kijk voor mijn taarten en workshops op  www.Kataartjes.nl