1

Onderwerp: banketbakkersroom

hoi
ik heb de banketbakkersroom van de webshop
daar staat deze verhouding
500ml water,
200gr. mix.

maar voor hoeveel taarten is dat dan?
is het genoeg voor 1 grote taart van 25 cm?
of heb je dan meer dan genoeg over

en kun je zo'n taart gewoon invriezen?

alvast bedankt!

het leven is een groot feest,je moet alleen zelf de slingers ophangen            /

Re: banketbakkersroom

dat lijkt mij meer dan genoeg.... maar wacht maar even antwoorden van anderen af die het daadwerkelijk geprobeerd hebben

3

Re: banketbakkersroom

als je een dikke laag wilt hebben is dit prima, maar wil je iets dunner, doe ik altijd en dan laagje jam eerst, dan heb ik aan de helft genoeg

Wat een bloemetje?  nee van mij krijg je een taart!!!

4

Re: banketbakkersroom

oke dankjewel
en is het ook goed te doen met invriezen?

het leven is een groot feest,je moet alleen zelf de slingers ophangen            /

5

Re: banketbakkersroom

ja als je de verhalen hoort van anderen, zelf vries ik nooit een gevulde en beklede taart in, heb het eens gedaan en tja zelf proef ik het, maar mijn visite niet hoor, zal wel tussen mijn oren zitten maar ik kom altijd goed uit dat ik hem een dagf van te voren kan maken dus meer mazzel dan anderen denk ik

Wat een bloemetje?  nee van mij krijg je een taart!!!

6

Re: banketbakkersroom

zelf maak ik maar room met 50 gram poeder. is volgens mij genoeg voor 1 taart.

7

Re: banketbakkersroom

Begin eerst met 50 gram, kom je te kort heb je in een hand omdraai bijgemaakt. Ik denk dat je precies genoeg hebt, maar het is natuurlijk maar net hoe dik je de laag wilt hebben.

Groetjes van Carina
http://www.taartwerk.nl