Onderwerp: saromapuddingpoeder
Als jullie saromapuddingpoeder (wat een woord voor galgje...) gebruiken door de botercreme, hoe lang bewaar je dan nog de rest van het poeder?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » saromapuddingpoeder
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Als jullie saromapuddingpoeder (wat een woord voor galgje...) gebruiken door de botercreme, hoe lang bewaar je dan nog de rest van het poeder?
de rest? Doe altijd het hele pakje erin
ik doe ook het hele pakje erbij....:lol:
me too
de rest? Doe altijd het hele pakje erin
Bij hoeveel BC doe je 1 pakje?
de rest? Doe altijd het hele pakje erin
Bij hoeveel BC doe je 1 pakje?
verliefdmeiske schreef:de rest? Doe altijd het hele pakje erin
Bij hoeveel BC doe je 1 pakje?
bij 1 pakje boter (dus 100 gram mix)
Ik doe er maar een half pakje in, maar gebruik de rest meestal niet meer. Het staat dan een paar weken in de kast en dan gooi ik het meestal toch maar weg. Als iemand een idee heeft hoe lang het dan nog houdbaar is, ik lees even mee...
Voor een hele taart kan ik me voorstellen dat je gewoon alles gebruikt.... Maar ik wil voor mijn eigen verjaardag een aantal (ikea) bolletjes maken en dan met verschillende smaken. Met dit poeder leek me dat heel makkelijk!
Ik neem altijd 250 gram boter en 250 gram poedersuiker, als ik dat saromapoeder gebruik...vervang ik een gedeelte van het poedersuiker met het poeder. Ik gebruik dan ook altijd een heel pakje.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » saromapuddingpoeder
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.