1

Onderwerp: Aardbei-soes

Even wat geprobeerd: Gewoon soezendeeg met wat slagroom en een aardbei...
Echt heel simpel maar enorm lekker!!! :P

ik vond m toch wel leuk geworden...
http://www.mijnalbum.nl/Foto-FER7G6YK.jpg

en zo was ie eerst:
http://www.mijnalbum.nl/Foto-OG8TPNSV.jpg

Ik vind het alleen zo jammer dat ze, als je ze vult en in de koelkast zet, na een tijdje zacht worden.
Nu was de soes nog een beetje krokant, mmm!
En ze zijn ook al op... :D 
Maar als je ze vantevoren maakt voor visite ofzo,
bedoel ik.

Groetjes van Jacqueline

2

Re: Aardbei-soes

Oh zijn ze al op......jammer die zagen er superlekker uit....:9:9

3

Re: Aardbei-soes

Mmmmm, dat lijkt me heerlijk!

Denk in mogelijkheden, niet in beperkingen!

4

Re: Aardbei-soes

ziet er lekker uit

Een taart moet voor mij  eetbaar blijven. Anders kan ik beter gaan kleien :9

5

Re: Aardbei-soes

hmm lekker!!

6 Laatst bewerkt door inge h (31-05-2009 11:19)

Re: Aardbei-soes

soesjes zijn te lekker ;)
eind april gemaakt en gevuld met de tompouchen pudding van mona... moest daarna een cake bakken om mee te nemen, soesjes waren op ;)

hoe heb je deze gebakken als ik vragen mag(soort oven, temp en tijd)?
want ik heb nogal ruzie met mijn oven gehad eer dat het er fatsoenlijk uitkwam
er lag genoeg in de vuilnisbak voordat ik kon vullen

~enthousiast hobbyist ~
Heeft iemand het recept om tijd te bakken al gevonden?????

7

Re: Aardbei-soes

Ik heb een electrische oven en heb ze op 200 graden gebakken. Ongeveer tussen 15 en 20 minuten. Gewoon kijken of ze mooi lichtbruin worden.
In het recept staat: Soezen zijn gaar als ze licht en luchtig aanvoelen en makkelijk loslaten van de bakplaat. Ook staat er dat je de deur niet mag openen tussendoor, dan zakken ze in. Okee, maar hoe voel je dan of ze licht en luchtig aanvoelen?!? :/  :D

Groetjes van Jacqueline

8

Re: Aardbei-soes

mmmmmmmm jammie

Groetjes, Carolien           
*Klik hier* voor mijn website, en hier om echt al mijn baksels te zien!

9

Re: Aardbei-soes

Ziet er heerlijk uit!!