Ik gebruik altijd het volgende recept (ook van het forum) per ei 30 gram suiker en 30 gram zelfrijzend bakmeel. Voor 20 cm gebruik ik 6 eieren, 180 gram suiker en 180 gram zelfrijzend bakmeel, deze gaat in een (voorverwarmde) heteluchtoven op
ongeveer 160-180 graden en dan 30-40 minuten. De eerste 30 minuten doe ik de ovendeur niet open vanwege inzakgevaar van het kapsel. Als het biscuit gaar is, haal ik het uit de oven en keer de bakvorm om op een houten broodplank met bakpapier erop. De onderkant is dan de bovenkant van de taart, zo krijg je een rechte taart zeg maar. De bakvorm bekleed ik met bakpapier en de vorm verhoog ik ook met bakpapier. Goed invetten en dan moet je biscuit volgens mij wel lukken!
Het biscuit snijden doe ik als deze is afgekoeld. Misschien heb je hier iets aan.
Succes!
Groetjes Vanessa "Taart van mijn zus"
"Life is like a box of chocolates, you'll never know what you gonna get"