1

Onderwerp: Kuil in kapsel en bakpannen lenen

Even een vraagje en ik hoop dat iemand mij kan helpen. Ik bak mijn kapsels in de PME pannen met het recept van Biscuit 2.
Ik mix de eieren erg lang en schep de bloem en maizena er voorzichtig door, maar toch krijg ik een kuil in de taart als ik deze omdraai (onderkant wordt bovenkant). Weet iemand wat ik hier aan kan doen? Ik zet mijn oven overigens op 175 graden.

Verder wil ik graag voor aankomende maandag/dinsdag twee bakpannen van iemand lenen, de 10 cm en de 15 cm. Moet voor donderdag een bruidstaart maken. Kan iemand in de buurt van Groningen mij hieraan helpen? In de webwinkel en andere winkels zijn ze namelijk uitverkocht. Alvast bedankt.

www.taartmomentjes.nl Een taart voor elk moment.

2

Re: Kuil in kapsel en bakpannen lenen

Ik denk zelf dat je de biscuit nog wat langer in de over moet laten, als de binnenkant nog niet goed gaar is komt het ook niet mooi omhoog en krijg je dus een kuil.

3

Re: Kuil in kapsel en bakpannen lenen

Mijn kapsels komen wel omhoog, maar als ik ze dan stort komt er tijdens het afkoelen een kuil. Moet die dan ook langer in de oven?

www.taartmomentjes.nl Een taart voor elk moment.

4

Re: Kuil in kapsel en bakpannen lenen

Vandaag mijn 5e kapsel gebakken, gewoon zon kuil aan de onderkant....

Is er nog iemand die hier de oplossing voor weet, via de zoekfunctie kwam ik bij deze terecht en vandaar dat ik op dit oude bericht reageer.

Hoor graag of iemand nog een tip heeft.

Ik gebruik de mix van Funny Cake (voor het eerst) en heb 280gr mix, 4 eieren en 30ml water gebruikt.
De oven was warm en toen er in gezet.
De oven was ongeveer 170 graden. (de thermometer is stuk)

Ken jij de webshop van Taartmonster.nl al?? Neem dan snel een kijkje op: http://shop.taartmonster.nl/
OF http://www.facebook.com/taartmonster We bestaan 1 jaar, check onze aanbieding!