1 Laatst bewerkt door Kallista (21-05-2009 21:47)

Onderwerp: Hoe kan ik dit het beste doen??

Hoi allemaal,

Misschien het verkeerde onderdeel, maar wist niet of ik 'm nu hier moet plaatsen of in bakken voor anderen.

Ik heb een opdracht via het forum voor 5 juni a.s.
De taarten voor deze opdracht komen op een trapsgewijze standaard te
staan.

Waar kan ik die taarten nu het beste opzetten?
Ze moeten aan de onderrand worden afgezet met roosjes.
Ik zat te denken aan ronde cakeboards, doe ik daar goed aan?
en dan een grotere maat dan de taarten zelf?

De taarten hebben een afmeting van 20, 22, 26, 28 en 30 rond.
de cakeboard een afmeting van (dacht ik dan) 2x 25, 2x 30 en 1x 35

Ik hoop dat iemand me kan helpen.

Groetjes,

Suus

Stap binnen in een wereld vol taart
http://www.taartwereld.nl  |  http://taartwereld.blogspot.com/

2

Re: Hoe kan ik dit het beste doen??

Kallista schreef:

Hoi allemaal,

Misschien het verkeerde onderdeel, maar wist niet of ik 'm nu hier moet plaatsen of in bakken voor anderen.

Geen van twee

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

3

Re: Hoe kan ik dit het beste doen??

Cakeboards lijkt me een hele goede optie, en dan inderdaad groter dan de taart zelf, zodat je ook de roosjes er nog op kan leggen.

Mijn website: Presentaart

4

Re: Hoe kan ik dit het beste doen??

Kallista schreef:

De taarten hebben een afmeting van 20, 22, 26, 28 en 30 rond.
de cakeboard een afmeting van (dacht ik dan) 2x 25, 2x 30 en 1x 35

Ha Suus!

Het hangt ook een beetje van de maat van de rozen af he?

volgens jou schema ... zie ik dat bijv. de 22 op een 25cm komt te staan. Maar dat houdt in dat je wel ong 2 cm speeling hebt tussen taart en bord (nadat een laag marsepein erop zit), dus 1cm aan beide kanten. Is dat wel genoeg? Misschien met deze verhoudingen?

20-25
22-27,5
26-30
28-35
30-35

groetjes sal

Groetjes Tweety!