1

Onderwerp: Hebben jullie ook wel eens

dat er na een hele tijd een luchtbel (of bobbel) onder de marsepein komt? Ik heb dat nog nooit gehad, maar vandaag voor het eerst. Hoe komt dat? Wat kan ik eraan doen?

Groetjes van Karin

2

Re: Hebben jullie ook wel eens

Ik heb dat nog niet gehad...maar heb ook nog niet z

Official Wilton Method Instructor.Kijk voor al je bakingrediënten, taartdecoratie-materialen en voor leuke workshops op www.debakwinkel.nl

3

Re: Hebben jullie ook wel eens

Ja dat heb ik wel eens; inderdaad even met een naaldje lek prikken. Heb het de ene keer vaker dan de andere keer (vaak ook helemaal niet dus), geen idee eigenlijk waar het aan ligt.

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

4

Re: Hebben jullie ook wel eens

Ik zit ook opeens in een bubbelperiode. Nooit last van, en nu duiken ze massaal op bij mijn taartjes... Ik prik ze gewoon lekker door en smoother ze hardstikke plat!

5

Re: Hebben jullie ook wel eens

Had ik toevallig maandag voor het eerst? misschien dat het aan de buitentemperatuur ligt?

6

Re: Hebben jullie ook wel eens

ik heb het ook al een paar keer gehad gewoon naald erin en smotter eroverheen zie je er niks meer van, ook geen idee waar het aan ligt.