1

Onderwerp: invriezen

Ik heb geen ervaring met het invriezen van een taart die al bekleed is. Dames met ervaring, gaat dit niet zweten of uitlopen ofzo. Ik durf het niet zo goed maar het zou wel heel makkelijk zijn. En hoe vriezen jullie hem in? In een zak? en gaat dat dan niet vastplakken?

Sorry voor al de vraagjes.

2

Re: invriezen

Als je met de zoekfunctie zoekt, zijn er over dit onderwerp heel veel topics te vinden :)!
Maar invriezen kan prima in een taartdoos, met daar overheen een pedaalemmerzak. Ontdooien in de koelkast zonder de zak, met doos. Ik heb nog nooit last gehad van smeltende taarten.

Groetjes Laura!

3

Re: invriezen

Je vindt je antwoorden ook in de FAQ (= Veel gestelde vragen):
http://www.deleukstetaarten.nl/index.php?FAQ:Algemeen

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

Re: invriezen

Er is al vaker over dit onderwerp geschreven, dus met de zoekfunktie kom je een heel eind, denk ik.
Ik heb het zelf al diverse keren gedaan. Met plastic zak erom in de diepvries. Daags ervoor eruit halen. De meesten zetten hem dan in de koelkast, maar ik laat hem in de kelder staan. Zorg ervoor dat de plastic zak de taart niet raakt! (ALs je een onderbord hebt dat wat groter is, is dat makkelijk te doen.)
Op de dag zelf eruit halen: 100%!

If live gives you lemons, make lemonade!