1

Onderwerp: Dummy stutten?

Hallo,

Ik ga vandaag voor het eerst een taart maken waarvan het bovenste gedeelte een dummy is.

Hij is bekleed met marsepein en lekker licht. Ik ben van plan er een bruidspaartje op te laten zitten.

Nu is mijn vraag, moet ik de dummy ook stutten?

Alvast bedankt voor jullie antwoorden :)

Groetjes,
Patty

2

Re: Dummy stutten?

Hmm, goede vraag :P Het lijkt mij niet echt nodig, aangezien een dummy praktisch niks weegt, maar als het niet goed voelt kun je het altijd voor de zekerheid doen! Als de taart gestapeld is zie je toch niet dat hij gestut is :)

Groetjes Laura!

3

Re: Dummy stutten?

Ja, ik denk ook dat ik hem niet stut, want hij is echt heel erg licht.

Als ze dan de taart gaan aansnijden en de dummy eraf halen, dan hebben ze ook geen stokjes in hun taart :)

Dank je wel!

Groetjes,
Patty

4

Re: Dummy stutten?

ik ben wel benieuwd hoe je de dummie aan de onderkant bekleed zodat er geen piepschuim op de taart komt.

5

Re: Dummy stutten?

Brigitte schreef:

ik ben wel benieuwd hoe je de dummie aan de onderkant bekleed zodat er geen piepschuim op de taart komt.

Daar doe je dan toch gewoon een kartonnetje onder? ;)

Groetjes, Adrienne
<Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!>

6

Re: Dummy stutten?

ja dat klopt maar het kartonnetje is soms net iets kleiner dan je taart

7

Re: Dummy stutten?

In dat geval knip ik - ook bij een echte taart - een groter precies kartonnetje op maat. :)

Groetjes, Adrienne
<Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!>

8

Re: Dummy stutten?

Precies, zoals Adrienne zegt :)

Groetjes Laura!