Onderwerp: Wie heeft al eens een hard stuk in zijn kapsel gehad?
Hoi iedereen,
Normaal zou ik nu een voetbalshirt moeten maken, maar 't is vandaag niks dan drama. Eerst is er iets mis gegaan met mijn ganache en nu kan ik mijn kapsel weggooien.
Toen ik hem wou doorsnijden merkte ik een stuk kapsel dat keihard is. Het is een stuk dat eruitziet en aanvoelt als rubber en je voelt het ook als je erop kauwt dat het hard is.
Ik denk dat het niet helemaal gaar was, maar 'k weet het niet zeker.
Het was wel een groot kapsel, met 10 eieren en ik heb er een bloemennagel ingedaan. 't was ook met nesquick poeder erbij. Maar 't is zeker niet de eerste keer dat ik een soortgelijk kapsel bak. Voor de rest de oven gewoon trapsgewijs laten oplopen en 8 minuten op hoogste stand gemixt en dan nog 2 minuten op de laagste.
Weet er iemand wat er mis is gegaan?
Ik ben nu dan maar opnieuw een kapsel aan het bakken, en dan sta ik morgen maar om 6 uur op om de taart te vullen en te bekleden. :-(
Net nu mijn dochters er niet zijn, daar gaat mijn uitslaapmoment.
Groetjes,
Peggy