als je gewoon cake zou gebruiken en dan vullen word het te machtig, daarom gebruiken we biscuit. maar omdat dat toch ook wel weer lastig is te maken in het begin kan je ook een kapsel (zo word het genoemd) bij een banketbakker kopen.
Ga gewoon bij een bakker naar binnen en leg het uit wat je wilt doen en dan zal hij daar echt niet moeilijk over doen. dan heb jeje kapsel wat je dan alleen nog maar hoeft te snijden, vullen, bekleden en decoreren.
je kan hem vullen met hele simpele kant en klare vullingen bv monatoetjes en jam.
bekleden kan met fondant, marsepein, marshmellowfondant of ganache bv
met de eerste 3 moet je heel erg oppassen want dan mag je vulling nooit in aanraking komen met de bekleding omdat het dan wegsmelt en dat zou zonde zijn. Misschien dat ganache voor jouw het beste en makkelijkst is.
je hebt hier enkel 250 gram chocola en 250 mL slagroom voor nodig, de slagroom breng je aan de kook en dan roer je de chocola in stukjes erdoor heen totdat het een egale masse is, en die giet je eigenlijk over je taart heen, tis erg lekker en leuk.
om hem te versieren kan je eventueel met witte chocola zijn naam eropspuiten en zijn leeftijd, zo hou je het simpel en kan je daarna weer eens iets anders proberen.
enne nooit zeggen stomme vraag hier hoor, want iedereen heeft het moeten leren en stomme vragen bestaan niet!!!!
Wat een bloemetje? nee van mij krijg je een taart!!!