1

Onderwerp: vlinders van chocolade, hoe?

Hallo,

Ik zag een taart met chocolade vlinder. Het was de slagroompiptaart. Heb hem ook even naar boven gehaald ;-).
Het zijn vlinders die "open" zijn.
Hoe maak ik die? Met een cornetje lijntjes maken op een showmapje? En dan 2 helften en deze als ze droog zijn in chocolade steken?
Gaat zoiets snel stuk? Lijkt me wel. haha. Zeker bij mij... Zijn daar tips voor?
Of is er ergens een how to?

En welke chocolade gebruiken jullie om te smelten?

Bedankt alvast!

2

Re: vlinders van chocolade, hoe?

even in het bericht (van gea) zelf kijken, antwoord #18 daar staat het
succes met maken

~enthousiast hobbyist ~
Heeft iemand het recept om tijd te bakken al gevonden?????

3

Re: vlinders van chocolade, hoe?

ow echt errug! had er gewoon over heen gelezen.... oeps.
Hmmm, zijn dan denk ik toch te breekbaar om op een marsepein taart vast te maken. Dat durf ik niet aan. haha.