1

Onderwerp: Wel of niet in een plastick zak (spoedje)

Tja er zijn al zoveel topics hierover geweest, ik zie door de bomen het bos niet meer.

Ik ben nu bezig met een taart voor morgen, de taart is bekleed met fondant.
Tijdens het uitrollen heb ik wat crisco gebruikt omdat ik merkte dat het fondant al begon te scheuren. Nu moet de taart tot morgen ochtend in de koelkars (ivm vulling)
De taart heeft net  ook al even in de koelkast gestaan en toen leek het of 1 kant wat nat was.
Moet ik er nu wat omheen doen, of juist niet?
groetjes
Kim

groetjes,
Kim

Re: Wel of niet in een plastick zak (spoedje)

Ik doe het altijd wel. Maar dit zweten trekt wel bij als ie een tijdje uit de koeling staat hoor! Geen zorgen maken

Groetjes Rebecca
Together forever, never apart. Maybe in distance, but never in heart!

3

Re: Wel of niet in een plastick zak (spoedje)

Met zak de koeling in en zonder zak op temperatuur laten komen, anders gaat het plastic er aan plakken door het vocht. Dat moet juist weg kunnen dampen.

If life gives you lemons, make lemoncurd.