1

Onderwerp: Chocotaart + tobleronevulling

Ik wil deze week een probeersel maken. Ik heb al het een en ander met de zoekfunctie opgezocht maar toch heb ik nog wat vragen.

De bedoeling is dat ik een chocoladebiscuit maak en daar wil ik dan tobleronevulling in doen, als dat lekker is natuurlijk.
Wat is jullie ervaring, is dit lekker of kan ik beter een andere vulling gebruiken icm chocobiscuit.
Gebruik je dan normaal gesproken 2 lagen tobleronevulling of 1 laag en nog iets anders (en wat eventueel)?

Ik ga de taart bekleden met fondant en hoe zit het dan met koelen, de slagroom (van de vulling) moet eigenlijk in de koelkast neem ik aan, maar hoe los ik dat op met mijn fondant.

Als het lekker is wil ik deze gaan gebruiken voor de verjaardag van mijn zoontje over 1,5 week, dus vandaar dat ik het nu graag goed wil doen!

Alvast bedankt!

groetjes Petra

Groetjes Petra,
www.taartendecoratie.nl: de winkel voor al je taartspullen vind je in Ridderkerk!

2

Re: Chocotaart + tobleronevulling

Een taart met fondant kan in de koelkast hoor. Ik vries ze wel kant en klaar in en laat ze dan langzaam ontdooien in de koelkast, gaat prima. Alleen 's zomers als het erg warm en vooral vochtig is gaat het 'zweten', dat is glimmen.