1

Onderwerp: een vraagje tijdens het bakken ...

...mag dat ook? Ik heb straks al een taart afgesmeerd,en die heeft dus zo een tijdje in de koelkast gestaan.Nu haal ik hem er uit om te bekleden en is de botercreme natuurlijk hard.Kan ik hier nu gewoon de fondant overheen doen of moet ik even wachten totdat hij wat zachter word??
Help...  groetjes Debby

2

Re: een vraagje tijdens het bakken ...

even met een warm mes erover, is t ook gelijk glad!

3

Re: een vraagje tijdens het bakken ...

dat warme mes is eigenlijk alleen om het glad te maken.. niet om het zacht te maken
Zachte botercreme wil je juist niet als ondergrond.. je zet hem niet voor niets in de koelkast ;) dus idd gewoon de fondant daar over heen.. dan kun je met meer kracht je fondant strak en glad krijgen..

Deleukstetaartenshop Almere, verkozen tot leukste winkel van Almere en van Flevoland!

4

Re: een vraagje tijdens het bakken ...

:D Ik zet hem juist nooit in de koelkast, ik vind het makkelijker om hem met niet harde botercr

Liefs Martinique
Verslaafd aan taarten maken sinds December 2007

5

Re: een vraagje tijdens het bakken ...

Hoi Ebby,

Ik heb je vraagje even verplaatst, hier is ie beter thuis :)

Eigen taart is goud waard! ;)
Klik HIER voor mijn linksite allesovertaart.nl met how to's en HIER voor links van medebaksters!