1

Onderwerp: champagnecr

Hai allen,
Bij champagnecr

2

Re: champagnecr

volgens mij moet je raspen komen er wel meer smaken vrij en op ijs kloppen is idd de bak in een andere  bak met ijs of ijs water zetten

Je moet eerder bedenken met wie je wilt eten of drinken dan wat je wilt eten en drinken.
Want zonder een vriend is ons leven het voederen van een leeuw of een wolf.

3

Re: champagnecr

Idd raspen, dat geeft meer smaak aan de champagnecreme. Ik haal de schilletjes er niet uit, maar laat het er gewoon inzitten. Bij de hele schil haal je de schil er ook weer uit neem ik aan, dus dat geeft minder smaak.
Wat ik vaak doe is gewoon koud water uit de kraan met een paar ijsklontjes erin. Succes ermee!

4

Re: champagnecr

Het is allemaal wel gelukt, behalve dat bij het 'koudkloppen' de gelatine al zo goed z'n werk deed dat het niet meer goed wilde mengen met de slagroom. Ik heb dus nu nog hele kleine gelei-klontjes in de creme zitten..... Niet zo heel erg, want het smaakt nog wel, maar toch. Hoe is dit te voorkomen? Of is het gewoon de bedoeling?