Onderwerp: champagnecr
Hai allen,
Bij champagnecr
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » champagnecr
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Hai allen,
Bij champagnecr
volgens mij moet je raspen komen er wel meer smaken vrij en op ijs kloppen is idd de bak in een andere bak met ijs of ijs water zetten
Idd raspen, dat geeft meer smaak aan de champagnecreme. Ik haal de schilletjes er niet uit, maar laat het er gewoon inzitten. Bij de hele schil haal je de schil er ook weer uit neem ik aan, dus dat geeft minder smaak.
Wat ik vaak doe is gewoon koud water uit de kraan met een paar ijsklontjes erin. Succes ermee!
Het is allemaal wel gelukt, behalve dat bij het 'koudkloppen' de gelatine al zo goed z'n werk deed dat het niet meer goed wilde mengen met de slagroom. Ik heb dus nu nog hele kleine gelei-klontjes in de creme zitten..... Niet zo heel erg, want het smaakt nog wel, maar toch. Hoe is dit te voorkomen? Of is het gewoon de bedoeling?
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » champagnecr
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.