1

Onderwerp: Banketbakkersroom Dr. Oetker SPOED

Hallo allemaal,
Ik ga zo een taart vullen met banketbakkersroom van Dr. Oetker. Als ik 'em daarna invries en weer ontdooi, hoe komt 'ie er dan uit? Zou de cake vochtig worden? Wie weet dat?
Groetjes,
Jasmijn.

2

Re: Banketbakkersroom Dr. Oetker SPOED

Ik heb nog niet ingevroren met bbr maar lijkt me geen probleem. Rustig laten ontdooien dan komt het helemaal goed.

Greetz Keet

3

Re: Banketbakkersroom Dr. Oetker SPOED

Ja hoor kan je rustig doen, wel laten ontdooien in de koelkast. dus lang van te voren er weer uithalen

Wat een bloemetje?  nee van mij krijg je een taart!!!

4

Re: Banketbakkersroom Dr. Oetker SPOED

Inderdaad rustig laten ontdooien in de koelkast, dan gaat het goed hoor.

5

Re: Banketbakkersroom Dr. Oetker SPOED

ja idd gemakkelijk in te vriezen maar het duurt erg lang voordat het ontdooit is!

6 Laatst bewerkt door Sproet75 (25-04-2009 10:45)

Re: Banketbakkersroom Dr. Oetker SPOED

Beste is: 24 uur van te voren uit de vriezer de koelkast in..
Kan de taart rustig acclimatiseren oftewel: bijkomen...
En ja: met BBR van Dr. O. gaat heel goed!!