1

Onderwerp: Biscuit meteen snijden

Hallo allemaal,

Normaal maak ik de biscuit een dag van te voren. Zo kan hij een nacht in de ijskast goed stevig worden. Maar ik heb nu een biscuit in de oven staan en heb deze eigenlijk vanavond nodig. NU ben ik bang dat hij gaat kruimelen als ik hem zometeen al ga vullen.
Nu heb ik een keer hier gelezen dat je de biscuit dan ff in de diepvries moet zetten. Maar hoelang moet ik deze dan in de diepvries zetten en kan ik hem dan meteen door midden snijden of moet ie daarna weer op kamertemperatuur komen?
Ik hoop dat jullie me kunnen helpen !
Alvast bedankt !
Groetjes Linda

2

Re: Biscuit meteen snijden

ik maak het vaak genoeg allemaal op een dag. en ik zet het niet eens in de vriezer, het enige is dat je dan niet te snel moet zagen, want dan krijg je kruimels. als je voorzichtig doorsnijdt, dus niet te snel krijg je geen kruimels. wil je het toch voor de zekerheid in de vriezer doen, dan moet 15 minuten al genoeg zijn.

3

Re: Biscuit meteen snijden

Bedankt voor je reactie !

4

Re: Biscuit meteen snijden

Ik snij ook altijd dezelfde dag. Niets gaat hier de vriezer in.
Net wat Monique zegt, rustig snijden. En natuurlijk geeft het wat kruimels, maar het valt best mee. Ook even heel rustig de vulling erop smeren.

Groetjes, Ilonka
Leven en laten leven, maar geniet van elke dag.