Onderwerp: Kokosbotercreme met hazelnootpasta & Kokosbotercreme met ananasjam
Ik heb gisteren voor mijn verjaardag vandaag een vulling gemaakt die iedereen heel erg lekker vond.
Ik had de botercreme uit de webshop gemengd met ik denk ongeveer 300ml (meer dan in het recept maar ik wilde een lekkere smaak) kokosmelk uit een blikje. De hazelnootpasta had ik met een beetje slagroom gemengd om het beter smeerbaar te maken. Bij de eerste laag had ik de taart aan beide zijden met kokosbotercreme ingesmeerd en geraspte kokos over 1 laag gestrooid, zodat de laag blijft plakken aan mekaar met de kokos er tussen. Daarna had ik de tweede laag aan beide zijden ingesmeerd met hazelnootcreme en er gehakte hazelnoten op gestrooid. Dit was een erg lekkere combinatie, ook had ik een stuk taart met dezelfde kokoscreme + kokos en ananasjam + gehakte hazelnoten gemaakt. Dit was ook super, waardoor ik een pina colada smaak en een bounty achtige smaak had.
Van huis uit Koopmans.