1

Onderwerp: Wisky

Ik heb een bestelling voor een schotse taart.
Nu ga ik de vlag van schotland maken maar wil natuurlijk wel de binnenkant met iets lekkers vullen en wat hoort er nu bij schotland lekkere wisky.

Heeft er iemand een idee voor een lekkere vulling met wisky??
Alvast bedankt

2

Re: Wisky

Je kan ook tremperen (schrijf je dat zo) met whisky. Mocht het niet lukken met de vulling met whisky.
Maar je kan toch ook gewoon whisky door de botercreme doen. Denk ik.

Groetjes, Ilonka
Leven en laten leven, maar geniet van elke dag.

3

Re: Wisky

http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi … p?id=35216

Dit is wat je niet moet doen met Whisky :lol:

4

Re: Wisky

In dit topic gaat het ook over whiskyvulling...
Vooral wat een eindje lager in het topic staat lijkt mij misschien toch wel erg lekker!

Tot taarts, Yvonne
Mijn lijfspreuk: "ik blink in niks uit, maar ik kan een heleboel een beetje!"

5

Re: Wisky

Er is een heel lekkere likeur, Merry's, op basis van Whiskey met witte chocolade. Die zou je door je botercreme kunnen doen of er banketbakkersroom mee aanmaken ipv water/ melk.
Lekker hoor!

I don't believe in low fat cooking! (and baking)

6

Re: Wisky

ik hou wel van de combinatie wiskey en chocolade (fondant). chocoladebiscuit, getrempeerd met wiskey/suikersiroop of puur :cool: en dan chocolademousse met eventueel een geutje wiskey bij in.

groetjes, Katleen  - patissière en cakedesigner, met workshops!

7

Re: Wisky

Wendy had ook zo`n heerlijk recept stouttaart (van bier) met chocolade en als vulling kersen en whiskeybotercreme. Die heb ik ook een keer gemaakt, was super lekker.
Staat denk ik ook wel ergens bij de recepten.

Jessica

8

Re: Wisky

Hoi Allemaal,

Heel erg bedankt voor alle tips.
Het wordt een chocoladebol met de schotse vlag en dan zonder whiskey.

Ik zal jullie laten hoe het was bedankt !!!!!