1

Onderwerp: spoed invriezen

heb snel gekeken maar kan het antwoord niet vinden.
ik heb gister avond een cake gebakken en die is in de vriezer gekomen. vanavond moet hij bekleed worden. maar de ontvanger wil hem ook weer in de vriezer doen kan dit?? het moet wel lekker blijven. en een strik kan ik die ook invriezen??

2

Re: spoed invriezen

tja twee keer invriezen doen sommigen wel, ik ben er geen voorstander van, misschien zit dat wel tussen mijn oren maar ik zou het niet doen!

Wat een bloemetje?  nee van mij krijg je een taart!!!

3

Re: spoed invriezen

Ik doe het wel; biscuit is vooral veel lucht en ontdooit heel snel. Zolang alleen de droge biscuit ingevroren is geweest, kan de taart daarna in zijn geheel alsnog een keer ingevroren worden worden naar mijn mening.

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

4

Re: spoed invriezen

Ik moet voor donderdagavond ook een taart maken.
Ik wil hem woensdag gaan maken.
Kan ik hem woensdag avond in de vriezer doen,  maar wil wel een vulling maken van banaanvulling (van het recept van hiernaast) en chocolademouse met stukjes chocolade.

Gaat dat wel.

Hoe kan ik hem het beste ontdooien?

Ze zijn mooi om naar te kijken.
Maar te lekker om te laten staan.

5

Re: spoed invriezen

Met banaan zou ik niet in de vriezer doen. dat word zwart!

Het leven is kort, dus geniet er daarom extra van!

6

Re: spoed invriezen

heb hem toch in de vriezer gedaan,  maar hij is niet zwart geworden,  door het citroensap dat er door heen zit,  en hij smaakte heerlijk!! :Y

Ze zijn mooi om naar te kijken.
Maar te lekker om te laten staan.