Onderwerp: bisquitmix
hallo allemaal, ik wil weer wat gaan bestellen maar........
Ik weet helemaal niet of het me gaat bevallen of niet.
En dat is juist het treurige vind ik altijd, want dan bestel je van iets maar 1 kg en dan kan je over een paar weken weer 6 euro verzendkosten er tegen aan knallen omdat het toch best wel lekker was en dat je dus net zo goed 5 kg van het een of ander had kunnen nemen.
Nou... om een lang verhaal kort te maken, ik heb mijn vorige taarten gemaakt met gewone cakemix.
Ideaal en lekker.
Alleen minpuntjes: best duur( bij elke mix moet 1 pakkie boter, vier eieren)
kapsel blijft laag
Dus een tweede mix nodig om een hoge taart te krijgen.
Pluspuntjes: lekker compact
stevig om te bewerken
smaak vind ik lekker.
Nu vraag ik me af:
-Ik lees over de mix dat als je de deur van de oven opendoet dat de bisquitmixtaart dan inzakt.... ik ben een fanatiek ovenspieker en aangezien mijn lampje kapot is en hij soms harder gaat dan nodig moet ie weleens open....
Is dat echt zo dramatisch als je de deur open doet>?
-is de mix net zo schuimerig/droog lijkt het een beetje op de structuur van een sponsje?
Pfff veel vragen............
Vind het gewoon lastig, wil het wel proberen maar ben gewoon benieuwd hoe het proeft, bewerkt, bakt etc.