1

Onderwerp: icing invriezen

Kun je icing ook invriezen ??
Ik heb nl een taartje gemaakt met vlinders en bloemtjes van icing , zie show of.
Maar diegene waar de taart voor bestemd is is ziek.

Gr Mirjam

2

Re: icing invriezen

Mirjam, als je je icing invriest wordt het nat, bij het ontdooien is er de kans dat het smelt

Maar misschien heeft iemand het weleens uitgeprobeert????

cateren is ook gebakjes maken :)

3

Re: icing invriezen

Heb weleens een testtaartje van mmf met opgespoten icing open en bloot op mijn aanrecht laten ontdooien en alles was heel mooi gebleven, maar met die tere vlindertjes weet ik het niet.
Denk dat het ergste wat er kan gebeuren dat de vlinder plat gaan liggen, de smaak word er niet minder om.

Groetjes Lupe Foto's http://lupe.haaralbum.nl/
WINKEL/WORKSHOPS/ZOETERMEERhttp://www.taartencentrum.nl/

4

Re: icing invriezen

Hoi hoi, ook ik heb al een keer een taartje bekleedt met marsepein en vol met icing bloemetjes ingevroren, heb het gewoon heel rustig en langzaam laten ontdooien en het was prima hoor, geen glim of nat, niks, dusse.... gewoon proberen hoor!! De vlindertjes weet ik inderdaad niet, als het zo dun is misschien wordt het dan wel zacht maar goed je kunt er altijd een paar extra spuiten en deze er gewoon afhalen.

Groetjes, Lara. Mijn taarten album
"I wud, therefore I exist"

5

Re: icing invriezen

Ik zal wel tegen de buurvrouw zeggen dat ze de vlindertjes er even af moet halen en dan invriezen. Die bloemetjes aan de zijkant zijn volgens jullie geen probleem ??