Onderwerp: poedersuiker.
Hoi allemaal.
Graag zou ik ook met icing willen leren werken. Nou staan er in de shop 2 keuzes voor poedersuiker 1 of 5 kilo.
Hoe snel ben je door 1 kilo heen? En hoelang kan je eiwitglazuur bewaren?
Groeten Jesni
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Decoreren » poedersuiker.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Hoi allemaal.
Graag zou ik ook met icing willen leren werken. Nou staan er in de shop 2 keuzes voor poedersuiker 1 of 5 kilo.
Hoe snel ben je door 1 kilo heen? En hoelang kan je eiwitglazuur bewaren?
Groeten Jesni
bij mij gaat een kilootje poedersuiker er zo doorheen. Maar ik maak dan ook altijd 1:1 botercreme en ook vaak MMF, daar heb je ook veel suiker voor nodig.
bij mij gaat een kilootje poedersuiker er zo doorheen. Maar ik maak dan ook altijd 1:1 botercreme en ook vaak MMF, daar heb je ook veel suiker voor nodig.
voor een beetje taart, heb je al een kilo poedersuiker nodig. zeker als je botercreme zelf maak 1op1 en voor icing gaat het ook heel hard, daarbij zoet ik mijn slagroom ook nogeens met poedersuiker omdat tie dan steviger blijft, dus al met al zou ik gelijk 5 kilo bestellen.
Hoi
Bedankt voor jullie reacties.
Ik had al een beetje het gevoel dat het hard zou gaan, maar dacht 5 is misschien wel erg veel.
Maar ga na jullie reactie toch voor de 5. Ik zal zelf de botercremes maken ivm koemelk en soja allergie van mijn zoontje.
Groetjes Jesni
En voor je andere vraag: klaargemaakte icing blijft in de koelkast wel een weekje of twee goed hoor, wel even opnieuw mixen dan.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Decoreren » poedersuiker.
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.