Onderwerp: Eigen bruidstaart maken. Tips/Advies zijn welkom!!
Hallo Allemaal!
Ik ga eind juni trouwen en ga mijn eigen bruidstaart maken. Ik ben al druk aan het oefenen en plannen hoe ik dat allemaal ga doen zonder al te veel stress.
Alle materialen ga ik binnenkort bestellen zodat ik een testtaartje kan gaan maken.
Ik wil de week van te voren (misschien 2) alle taarten maken, vullen en afsmeren enzo invriezen.
Ik haal ze dan de woensdag eruit, bekleed ze donderdag en eet de taart zaterdag. Kan dat?
Ik heb al helemaal bedacht hoe ie eruit moet zien alleen zit ik met de vulling.
Wat is een lekkere vulling die en in de vriezer kan en buiten de koeling bewaard kan blijven? Moet ook wel een beetje fris zijn vanwege de zomer.
Ik zat te denken aan champagne botercreme en jam en kan niks spannenders bedenken.
Ideen svp?!?!
Bedankt!!