1

Onderwerp: koel en diepvries vraagjes....

Hoi allemaal,

marsepijn, fondant, royal icing etc. kan dat allemaal in de koelkast??

En in bak mijn kapsels altijd van te voren, kan ik hem als ik hem heb bekleed nog een keer invriezen? Het kapsel wordt dan dus 2x ingevroren en de vulling plus bekleding 1x. Ben benieuwd of de boel dan nog lekker is of dat het kapsel inmiddels beschuit is geworden dan.


Groetjes,


Nicole

2

Re: koel en diepvries vraagjes....

invriezen doe ik nooit dus daar kan ik je weinig over zeggen
bij mij gaan wel alle taarten de koelkast in
bekleed met fondant en ook gedecoreerd met royal icing
ik laat het wel eerst goed drogen voor dat het erin gaat
marsepein taarten maak ik bijna nooit maar die heb ik tot nu toe ook in de koelkast gezet
maar die gingen wel wat plakken vond ik zelf

wat is eigenlijk geen goede rede om een taart te bakken ???
mijn taartjes kijken ???  www.taartenlaantje.nl

3

Re: koel en diepvries vraagjes....

Ik heb vorige week voor het eerst een taart ingevroren.
Het kapsel werd dus 2 keer ingevroren. Had hem zondag gemaakt en dinsdagavond eruit gehaald. In de koelkast gezet en woensdag opgegeten hij was echt heerlijk alsof ik hem die dag had gemaakt

Cup'n'Cakes the way to celebrate!!!