Wat een leuke tractaties zo!
monique53 schreef:dracul schreef:monique53 schreef:deze crackles zijn Rice Krispies in gesmolten chocolade. Maar officieel maak je crackles met cacao, Copha (dat is een plantaardige vet van cocos olie, waarvan 98% verzadigde vetzuren, dus heel slecht) die je verwarmd en dan Rice Bubbles (hier heet dat Rice Krispies) erdoor. In de koelkast laten opstijven.
Grappig...dat klinkt toch ook wel een beetje arretje-cake achtig.
De crackles zien er super feestelijk uit, heel gaaf!
groetjes Sas
kijk daar heb je het, ik weet niet wat arretje-cake is
Ik ken het allebei, hoewel ik van crackles de naam niet kende maar wel de smaak
Ik woonde vroeger in de buurt van een chocoladewinkel waar ze werden gemaakt en verkocht, heerlijk! Ze smaken echt heel anders dan arretjescake hoor, veel knapperiger....(en lekkerder, vind ik dan he?
)
Eigen taart is goud waard! ;)
Klik
HIER voor mijn linksite allesovertaart.nl met how to's en
HIER voor links van medebaksters!