1

Onderwerp: te harde koekjes, vinden anderen

Ik heb nou een paar keer koekjes gebakken en versierd.
1x met icing, en 2x met marsepein.
Recept van PP/koekjesfee.

Ik vind ze wel lekker, maar ik heb alle keren wat uitgedeeld aan mijn schoonmoeder en die vind ze te hard :rolleyes:. Denk dat het aan d'r kunstgebit ligt :lol:

Ja ze zijn een beetje hard, maar niet te. Zo lastig om te bepalen wat nou te hard is. Zou ze zo graag eens van anderen willen proeven om te vergelijken.

Zou ik ze een volgende keer wat minder lang moeten bakken of zo om ze wat zachter te krijgen?
Ik rol ze niet te dik uit, nog geeneens 1 cm.

Iemand tips?
En anders krijgt ze gewoon de volgende keer lekker niks O-)

Chocolate comes from cocoa, which is a tree. That makes it a plant. Therefor chocolate is salade.

2

Re: te harde koekjes, vinden anderen

Als je ze met half gewone suiker en half basterdsuiker maakt zijn ze volgens mij wat zachter :Y!

Tot taarts, Yvonne
Mijn lijfspreuk: "ik blink in niks uit, maar ik kan een heleboel een beetje!"

Re: te harde koekjes, vinden anderen

Oh...volgens mij heb ik alle keren fijne tafelsuiker gebruikt. Zal het eens proberen met bastaardzuiker.

Chocolate comes from cocoa, which is a tree. That makes it a plant. Therefor chocolate is salade.

4

Re: te harde koekjes, vinden anderen

Ik kreeg ze met fijne tafelsuiker ook erg hard. Nu doe ik het helemaal met basterdsuiker, en veel lekkerder, zachter.